NIFTY

NOVO! U Poliklinici Škvorc možete napraviti test NIFTY –neinvazivni prenatalni test (NIPT = „Non Invasive Prenatal Test“) koji služi za rano otkrivanje poremećaja kromosoma fetusa. Pomoću ovog jednostavnog i sigurnog testa krvi, koji je iznimno precizan i pruža visokopouzdane rezultate, svaka trudnica može izbjeći rizike nepotrebne amniocenteze.

Zašto je NIFTY najbolji test za otkrivanje fetalnih kromosomopatija?

1) NIFTY je neinvazivni prenatalni test (NIPT-test) koji služi za otkrivanje poremećaja kromosoma fetusa. Do ožujka 2016. godine testom NIFTY analizirano je više od 1.000.000 uzoraka diljem svijeta.

2) NIFTY test otkriva najviše poremećaja kromosoma fetusa: jedini NIPT-test na hrvatskom tržištu koji osim trisomija kromosoma 21, 18 i 13 (Downov, Edwardsov i Patauov sindrom) i poremećaja spolnih kromosoma (trisomija X te Jacobsov, Klinefelterov i Turnerov sindrom), također može otkriti i trisomije kromosoma 9, 16 i 22, različite mikrodelecije (npr. DiGeorgeov sindrom, Prader-Willijev sindrom i Angelmanov sindrom, sindrom mačjeg plača, Jacobsenov sindrom te mikrodelecije 1p36, 1q33.1, 16p12), kao i Van der Woudeov sindrom. Također, test može otkriti i spol fetusa.


3) NIFTY Vam pruža iznimno točne i precizne rezultate: točnost >99 % pri otkrivanju trisomija 21, 18 i 13, a stopa lažno pozitivnih rezultata iznosi samo 0,1 %.

4) NIFTY je klinički validiran: točnost testa NIFTY dokazana je najvećom na svijetu kliničkom validacijskom studijom u kojoj je sudjelovalo skoro 147.000 trudnica.

5) NIFTY je jednostavan: za analizu je potreban samo uzorak krvi.

6) NIFTY je 100 % siguran i neinvazivan: ne predstavlja nikakav rizik od spontanog pobačaja i u potpunosti je siguran i za bebu i za mamu.

7) NIFTY Vam omogućava izbjegavanje nepotrebne, a rizične amniocenteze, uz dobivanje visokopouzdanih rezultata.

8) NIFTY koristi najnapredniju, najnoviju i najbolju trenutno dostupnu tehnologiju za genetičku analizu: masivno paralelno sekvenciranje – tehnologiju kojom se pretražuje cijeli genom fetusa.

9) Brzo dobivanje rezultata testa NIFTY: u roku od samo 6-10 dana.

10) NIFTY može napraviti svaka trudnica već od 10. tjedna trudnoće, a prikladan je u slučaju jednoplodne i blizanačke trudnoće, kao i u slučaju medicinski potpomognute oplodnje i trudnoće s doniranom jajnom stanicom.

11) pokriveni troškovi amniocenteze u jednoj od naših partnerskih privatnih poliklinika u Hrvatskoj i pokriveni troškovi kariotipizacije (u slučaju dobivanja pozitivnog rezultata testa NIFTY).

 

 • Ugovor s HZZO vrijedi do 31.12.2018.g.

  Ugovor o provođenju specijalističko – dijagnostičke zdravstvene zaštite za slijedeće postupke: IVF/ICSI u prirodnom ciklusu, IVF/ICSI u stimuliranom ciklusu – blagi protokol i IVF/ICSI u stimuliranom ciklusu – standardni protokol s HZZO vrijedi do 31.12.2018. g.
  Naručite se...
 • Medicinski Dermaroller – od sada i kod nas

  Tretiranje akni, strija, ožiljaka, hiperpigmentacije i bora nikada nije bilo jednostavnije zahvaljujući inovativnom nekirurškom zahvatu - terapiji Medicinskim Dermarollerom.
  Više...
 • Medicinska oplodnja

  Medicinski pomognuta oplodnja, MPO (engl. ART-Assisted Reproductive Technology) je skup metoda kojima je cilj liječenje neplodnosti u slučaju kada par pokušava začeti djete više od godinu dana redovitim nezaštićenim spolnim odnosima te kada se uzroci neplodnosti ne mogu ukloniti drugim metodama.
  više...
 •  

   

  Layout

  Color Skin

  Header type

  Top sidebar

  2nd sidebar

  Sticky Menu

  Direction

  Animations

  TEST

  roll up dermatologija

  ×