O poliklinici

6

Poliklinika Škvorc od 2004. godine djeluje kao poliklinika za ginekologiju i porodiljstvo, internu medicinu i radiologiju. Ustrajan rad i dugogodišnje iskustvo te povjerenje naših pacijenata razlog su proširenja usluga koje pružamo i to na područje dermatovenerologije, medicinski potpomognute oplodnje i dnevne bolnice, te neurologije.

Uspješnom djelovanju svakako doprinosi ulaganje u edukaciju naših djelatnika koji stručnim i modernim pristupom, ali i bogatim radnim iskustvom pacijentima pružaju obavljanje svih naših usluga bez čekanja, te jamče diskreciju, brzinu, kvalitetu i točnost nalaza.

Osluškivanje potreba i stečeno povjerenje uz korištenje najsuvremenije opreme poticaj su nam za razvoj i napredak, kako osobni tako i poslovni, a opet sve kako bi naši korisnici dobili najbolju uslugu.

Ugodno okruženje, stručno i profesionalno osoblje uz individualan pristup i pomoć najsuvremenije opreme osiguravaju vam vrhunsku uslugu te daju brzu i kvalitetnu dijagnostiku.

Osiguravamo osobni kontakt s liječnikom specijalistom koji vas tretira u skladu s najvišim medicinskim zahtjevima i standardima medicinske struke.

   
 
Gdje smo? 
 
 
Malinska 1
 
Samobor
 
Hrvatska

 
 
 
 
Radno vrijeme:
 
od ponedjeljka do četvrtka
 
8:00 – 20:00
 
 
petkom
 
08:00 – 14:00

i prema dogovoru


Klinika...

Oprema...